Bemutatkozás

Space 8 légkamrás ablak, 52 mm-es 3 rétegű üveggel Magyarországon legelőször a Limaker Kft-nél

 

Megyénkben a LIMAKER KFT. kezdte először - 2003-ban a német IC Thyssen profilokra épülő műanyag nyílászáró rendszer teljes körű gyártását, forgalmazását és beépítését.

Mátészalkai telephelyünkön egy 70 m 2 -es bemutatóterem segíti jelenlegi és leendő ügyfeleinket a számukra legtökéletesebb nyílászáró kiválasztásában, megtervezésében. 4500 m2-es telephelyünkön 1000 m2-es gyártócsarnokban a Németországban vásárolt gépek biztosítják a szakértő, gyakorlott munkatársak pontos munkavégzésével a minőségi nyílászárók gyártását.

Magyarországon 60 viszonteladónkon keresztül juttatjuk el termékeinket a végfelhasználóknak.

Termékeinket Szlovákiába, Romániába és Csehországba is eljutnak külföldi viszonteladói partnereink révén.

Sikereink kulcsát a megbízhatóságban, megrendelőink megelégedésében látjuk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk viszonteladóink és munkatársaink visszajelzéseire, észrevételeik hasznosítására a folyamatos fejlődés érdekében. Beszállítóinkkal szemben is szintén magas követelményeket állítunk, ami fontos alapja a minőségi végtermék gyártásának.

2010-ben megkezdtük a HORIZONT PENTA PLUS 7 kamrás profilrendszerek gyártását. Valamint megnyitottuk új telephelyünket, ahol közel 550 nm-es csarnokban indítottuk el a gyártást.

2013-ban átadásra került a II. Telephelyünk, ami 5000m2-es, és egy 900 m2-es gyártócsarnokkal rendelkezik.

Amennyiben további kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, forduljon munkatársainkhoz vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

2019-ben egy több mint 200 millió Ft-os fejlesztés fejeződött be amelynek keretében gyártótelephelyünk bővült egy 500m2-es gyártócsarnokkal, így már 1500m2-en gyártjuk nyílászáróinkat, beruházásunknak köszönhetően munkába állítottuk új megmunkáló központunkat és még egy négyfejes hegesztősorunkat, ezzel párhuzamosan megnyitottuk közel 200m2-es bemutatótermünket, mely a térség legnagyobb bemutatótermévé vált.


Ajánlatkérés
Kérdése van? Írjon nekünk és mi 24 órán belül felveszük Önnel a kapcsolatot!

Ha az IGEN-t választotta részletezze nekünk üzenetbe.